Зворотний дзвінок
Каталог товарів

Компанія Polcar – наш надійний партнер у постачанні якісних запчастин

26.01.2023
Компанія Polcar – наш надійний партнер у постачанні якісних запчастин

В асортименті компанії AutoMira є великий вибір запчастин. Головний наш партнер – компанія Polcar. Тож вважаємо за доцільне більш детально зупинитися на цьому бренді та познайомити з ним тих клієнтів, які про нього ще не чули.

Історія бренду

Бренд був заснований у 1986 році. Його започаткував Анджей Сенковський, а його дружина Уршула придумала назву. У цієї компанії не було великого стартового капіталу, адже її перший офіс розташовувався на невеличкій орендованій квартирі у Варшаві. А коли траплялися випадки, що клієнти не забирали товар, то він зберігався у ванній кімнаті, котра виконувала функцію першого складу.

Справи компанії стрімко йшли вгору, а клієнти цінували високу якість запропонованих деталей. Тому вже згодом компанія переїхала до нового офісу в Варшаві, а також у 1996 році був збудований склад поблизу міста. Його площа – 4 тисячі квадратних метри, що суттєво посприяло імпорту автомобільних запчастин та можливості їх зберігати без посередників.

Сьогодення бренду «Polcar»

На сьогодні це підприємство є ще більш потужним, а його успіх відображається у наступних показниках, які поліпшувалися по мірі розвитку компанії:

  • поява нового складу, завдяки якому загальна складська площа сягнула 61 тисячі м2 ще в 2009 році;
  • запуск першого автоматичного складського конвеєра у 2012 році;
  • збільшення команди «Polcar», яка уже в 2014 році налічувала понад 400 працівників;
  • відкриття у 2019 році чергового складу, який збільшив загальну кількість складської площі до 110 тисяч м2.

Стабільний та впевнений розвиток компанії «Polcar» свідчить про її надійність. Тож ми раді співпрацювати з таким партнером. Ви можете побачити в асортименті чимало деталей від цього постачальника.

Запчастини від «Polcar» на сайті компанії AutoMira

Практично в усіх категоріях нашого асортименту ви можете знайти деталі від згаданої компанії. Наприклад, якщо ви заглянете до категорії деталей двигуна, то побачите масляні піддони картера, замки запалювання, пробки піддона, контактні групи замків запалювання. Якщо перейти до будь-якої іншої категорії, приміром – товарів для системи рульового управління, там теж можна знайти запчастини від «Polcar». Це рульові рейки та насоси гідропідсилювача керма. Аналогічно й з іншими сегментами товару. Наприклад, у розділі товарів для системи охолодження це радіатори охолодження двигуна, розширювальні бачки, вентилятори для радіатора.

Такі приклади можна навести по всіх категоріях. Вони свідчать про те, що ми дбаємо, аби наші клієнти могли придбати дійсно якісний товар від хорошого постачальника. Звертайтеся, і ми забезпечимо вам такі переваги придбання, як:

  • кваліфікована консультація та допомога в підборі запчастини відповідно до вашого запиту;
  • оперативне відправлення товару, адже в нас на місці є все те, що представлено в асортименті;
  • вигідна цінова політика;
  • надійна та безперебійна робота відділу контролю якості.

Отож, вдалих вам покупок!

Товарів у кошику: 0

Загальна сума
0 грн.